Aleargă alături de Family Hope Autism

Aleargă alături de Family Hope Autism

Created by: admin

septembrie 27, 2019

Semimaraton Hervis Galaţi 2018

Un eveniment strălucitor, unde toate inimile au bătut la unison pentru cauze atât de speciale, cu picături de suflet în imagini ce vorbesc de la sine, clipe de fericire şi momente dragi, pentru care ai vrea să opreşti timpul în loc.

27 MAI 2018, o zi memorabilă, care ne-a încărcat cu imensă bucurie, încredere şi speranţă.

Atmosfera plină de culoare, entuziasmul, generozitatea au fost în sincron perfect cu implicarea, devotamentul şi energia pozitivă a tuturor. Iar atunci, când oamenii frumoşi şi buni, se prind de mână, nu pot construi decât lucruri glorioase, măreţe şi minunate. Ştafeta, simbol şi spirit de echipă, a fost pentru noi, o explozie de iubire, unitate, lacrimi, am trăit cu adevărat sentimentul şi bucuria a ceea ce înseamnă, ȊMPREUNĂ, la podiumul de final. Nu există suficiente cuvinte, care să exprime aprecierea şi prin care să le mulţumim din toată inima, tuturor oamenilor frumoşi care au alergat, donat şi susţinut cauza copiilor cu autism, ambasadorilor şi voluntarilor noştri.

Meritaţi, tot respectul şi recunoştinţa noastră! Datorită vouă, imposibilul a devenit posibil, am rezonat prin emoţii frumoase de iubire, prietenie, solidaritate, empatie, am activat împreună conştiinţa şi pasiunea comunitară.

Aţi fost minunaţi! Am alergat, *Alături de Family Hope Autism*, cu adevărat! Vă mulţumim din tot sufletul, tuturor! Fără voi toţi, nu am fi reuşit! Mulţumim: Aranjamente Arabella Event, Comdata Group Romania, Fundaţia Comunitară Galaţi, Promo Cart Design, Studio Gecatis (d-lui Ariton Catalin ).

Galerie Foto

Leave a comment